Over Woonmonster

Hoi, wat leuk dat je hier komt kijken! Op deze pagina vertel ik je alles over het ontstaan van Woonmonster en de persoon achter deze blog.

Woonmonster

In december (om precies te zijn op 12-12-’12!) begon ik met het opzetten van www.woonmonster.nl, mijn persoonlijke blog over wonen, interieur en lifestyle. Op het moment ben ik aan het sparen voor mijn eerste huis en ik wilde graag een plek hebben om al mijn inspiratie en ideeën te verzamelen. En als ik daar dan toch mee bezig was, waarom zou ik het dan niet met jullie delen?

Op mijn blog vind je niet alleen posts over wonen en interieur, maar ik schrijf ook over trends, architectuur, ruimte, stijl en design. Uiteraard ontbreken ook de persoonlijke berichten niet en neem ik jullie graag via verslagen mee op de reizen die ik maak.

Over mijDionneWoonmonster kopie

Ik ben Dionne, 25 jaar en woon in Rotterdam. Ik heb VWO gedaan, even de Universiteit in Leiden geprobeerd maar ben toen toch een HBO Management studie gaan volgen in Breda. Op het moment werk ik fulltime bij een bedrijf in Rotterdam, de stad waar ik helemaal gek op ben.

Als ik ook maar even een paar dagen kan missen ga ik erop uit, vooral stedentrips zijn bij mij favoriet! Ook lees ik veel, kan ik urenlang series kijken en fotografeer ik graag. Alle vrije minuten die ik verder nog kan vinden stop ik in deze blog.

Heb je een vraag, opmerking of tip voor Woonmonster? Neem dan contact met mij op.


Back to Top ↑
  • Postadres

    Woonmonster.nl
    T.a.v. D. Vermeulen
    Adamshof 73F
    3061ZB Rotterdam

  • Digitaal postadres